Entertainment

Quincy Promes in beroep tegen betalen schadevergoeding aan neef

09 juni 2022 17:58 Aangepast: 09 juni 2022 19:40
Quincy Promes Beeld © ANP

Profvoetballer Quincy Promes (30) gaat in beroep tegen het vonnis van de rechtbank in Amsterdam, die in een civiele procedure heeft bepaald dat de voetballer een schadevergoeding moet betalen aan zijn neef die op een familiefeest in Abcoude is gestoken. Advocaat Arjen Paardekooper zegt dat hij namens zijn cliënt appèl heeft ingesteld. Hij bevestigt daarmee berichtgeving van 'Shownieuws'.

Wegens een steekincident in juli 2020 op een familiefeest in Abcoude wordt de voetballer door justitie vervolgd voor poging tot moord. Volgens het Openbaar Ministerie heeft de 30-jarige op het familiefeest in Abcoude de neef met een mes in zijn knie gestoken. Bij dat steekincident heeft het slachtoffer fors knieletsel opgelopen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ontdekt door pgp-telefoon: Quincy Promes spil in drugsnetwerk

Een civiele rechter van de rechtbank in Amsterdam bepaalde woensdag dat  Quincy zijn neef een schadevergoeding moet betalen, waarvan de hoogte nog bepaald moet worden. Daarnaast zou hij moeten opdraaien voor de proceskosten. Het hoger beroep kan maanden op zich laten wachten, aldus de advocaat.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Justitie gaat Quincy Promes vervolgen voor poging tot moord

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore