Entertainment

Dominique kende Anouk niet: 'Toen ben ik haar gaan googelen'

09 juni 2022 11:42
Anouk en verloofde Dominique Beeld © Instagram @dominiqueschemmekes

Anouk (47) is al jaren gelukkig met haar Dominique (28). Aanstaande zaterdag beloven ze elkaar eeuwige trouw, maar hoe is de liefde tussen hen eigenlijk ontstaan? Dat onthult het koppel in gesprek met 'Vogue'.

"Anouk, wie is dat dan?"

Ze bestaan nog: mensen in Nederland die Anouk niet kennen ondanks haar al bijna 25 jaar durende carrière en talloze megahits als 'Nobody's Wife', 'Girl' en 'Michel'. Dominique, die werkt als basketbalcoach bij de vereniging waar Anouks kinderen actief zijn, vertelt dat hij geen idee had wie Anouk eigenlijk was toen hun appcontact ineens niet meer over basketbal ging, maar over zoenen. "Toen ging ik natuurlijk googelen en dacht ik: Anouk, wie is dat dan?" vertelt hij. "Toen zag ik de foto's en dacht ik: daar sta ik wel open voor."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anouk wil niet beweren dat huwelijk slaagt: 'Hebt nooit garantie'

Na de nodige digitale knipogen en flirterige berichten zegt Anouk dat Dominique maar eens langs moet komen om te zoenen. Hij voegt de daad bij het woord en staat binnen tien minuten voor haar deur. Na die eerste zoen heeft Anouk hem niet meer laten gaan. Samen krijgen ze in 2016 dochter Jelizah en vier jaar later, in 2020, gaat de zangeres op één knie om haar vriend ten huwelijk te vragen.

Op zaterdag 11 juni trouwen ze ten overstaande van duizenden fans tijdens haar concert op het Malieveld. Alle zes kinderen zijn erbij, net als Vogue. Het blad verzorgt de livestream van het huwelijk. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bruiloft van Anouk zaterdag te volgen via een livestream

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore