Ga naar de inhoud
Entertainment

Charly Luske en Tanja Jess weer happy together tijdens fotoshoot

Charly Luske en Tanja Jess Beeld © ANP

Het BN'er-koppel Charly Luske (43) en Tanja Jess (55), dat in relatieproblemen verkeert, lijkt weer gelukkiger dan ooit tijdens een nieuwe fotoshoot voor de 'Beau Monde'. Charly deelt beelden van de shoot op Instagram

"Later meer"

'Even een behind the scenes', schrijft hij bij de video. Charly onthult dat er een nieuwswaardig vervolg aan zit te komen: 'Later meer'. In de video is te zien dat de twee gelukkiger dan ooit lijken. 

Charly
Lees ook:
Charly Luske kent 'honderden BN'ers' die moeten waken voor juicekanalen

In maart werd door Roddelpraat naar buiten gebracht dat Charly Luske veelvoudig de liefde elders zoekt. Of in elk geval het bedrijven van de liefde. Sindsdien doet Charly er alles aan om zijn Tanja voor zich terug te winnen. Zo werkt hij aan zichzelf en 'zijn demomen' en bracht hij afgelopen weekend een ode aan zijn vrouw in het programma Amazing Grace.

Charly
Lees ook:
Charly Luske brengt ode aan Tanja Jess: 'Wat zij voor mij overheeft'

Hij vertelde: "In dit geval met Tanja, er zijn echt wel momenten geweest dat ik dacht: als ik nu niet met haar was geweest, wat zij allemaal voor mij overheeft… de fuck ups in mijn leven die zij, niet door de vingers ziet, maar waar wij samen doorheen gaan. Dat is ook iets dat voor mij in dit liedje wel terugkomt", vertelt hij. "Ik heb toch wel echt een hele toffe chick."