Ga naar de inhoud
Entertainment

Steven Brunswijk niet meer welkom bij Vandaag Inside

Steven Brunswijk en René van der Gijp Beeld © ANP

Steven Brunswijk (38) is niet meer welkom bij de veelbesproken talkshow 'Vandaag Inside'. Dat werd gisteren duidelijk tijdens de uitzending op SBS6.

"Toen reed ik 's avonds terug naar huis en dacht ik: dit nooit meer"

Steven Brunswijk is eenmalig te gast geweest in het televisieprogramma.Tijdens zijn vuurdoop zat hij in de uitzending waarin de kaarsrel van Johan Derksen ontstond. Toen Johan Derksen de uitspraken over het penetreren van een bewusteloze vrouw met een kaars deed, zat Steven schaapachtig te lachen. Twee dagen later verdedigde hij zijn optreden in de talkshow Op1

Vandaag
Lees ook:
Vandaag Inside vroegtijdig van zender gehaald, fans boos

Wilfred kopt meteen in: "We hadden laatst Steven Brunswijk, maar dat ging meteen mis." Dan denkt René terug aan het moment dat Steven naast hem aan de talkshowtafel zat. "Toen reed ik 's avonds terug naar huis en dacht ik: dit nooit meer. Naast Steven Brunswijk zitten, dat vond ik wel een dieptepunt."

Het was een saaie gast, volgens René. "Er kwam niks uit." Johan vraagt zich af: "Hoe krijgt die jongen theaters vol?" Daar weet René wel het antwoord op: "Waarschijnlijk kaartjes weggeven aan kinderen." Wilfred Genee probeert het voorval nog te nuanceren. "Hij was erg zenuwachtig." 

Gast
Lees ook:
Gast De Oranjezomer getrouwd na historisch aanzoek op tv

Wie de mannen van Vandaag Inside wel graag aan tafel willen hebben, is Rafael van der Vaart. Zijn liefje Estavana Polman was gisteren te gast en aan haar vertelde Johan Derksen: "Hij had bij ons ook gepast."

"Absoluut, als enige (van de voetbalanalisten, red.)", beaamt René van der Gijp. Maar de heren zijn erg blij met Estavana als gast. Zij valt bij de kijkers thuis ook goed in de smaak.