Ga naar de inhoud
Entertainment

Temptation Island-ster Roger vraagt vriendin Laura ten huwelijk

Laura en Roger uit Temptation Island Beeld © Instagram @rogeroseibonssu

Roger en Laura, bekend van hun deelname aan 'Temptation Island' in 2019, leken het liefdesprogramma bijna niet te hebben overleefd. Na een korte breuk in hun relatie zijn de twee al een tijdje weer samen en besluit Roger zelfs voor de volgende stap te gaan. In een vol winkelcentrum gaat de Belg op één knie voor zijn vriendin.

"Met een flashmob in het shoppingcenter heb ik haar ten huwelijk gevraagd"

De twee hebben al bijna zes jaar een relatie en na 'de zotste dingen mee gemaakt te hebben' is het volgens Roger de hoogste tijd om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. En dat doet hij op een originele manier: 'Met een flashmob in het shoppingcenter heb ik haar ten huwelijk gevraagd.' De realityster danst samen met een aantal dansers en een vriendin van Laura op het nummer 'Marry you' van Bruno Mars, waarna hij aan het einde van het optreden op zijn knieën gaat. Laura raakt tijdens het optreden al geëmotioneerd en twijfelt niet over haar antwoord. 'She said yes', voegt hij toe aan zijn Instagrampost. Roger noemt zichzelf de gelukkigste man op aarde. 

Huwelijksaanzoek
Lees ook:
Huwelijksaanzoek Temptation Island USA gaat mis: 'Kan niet met je trouwen'
Temptation
Lees ook:
Temptation Island-sterren stappen in het huwelijksbootje

Ook Laura zelf laat zich uit over het aanzoek op Instagram. De realityster schrijft dat Roger haar wereld heeft veranderd sinds hij op zijn knieën is gegaan voor haar. 'Dat ik ooit een ring ging krijgen van hem, wist ik wel ergens. Maar op dit moment en op deze manier had ik nooit verwacht.' 

De romanticus heeft ervoor gezorgd dat het aanzoek volledig van begin tot eind is gefilmd en deelt deze video op YouTube. Bekijk de flashmob en dus het aanzoek hieronder.