Entertainment

Tim den Besten herkent eigen vader in naaktmodel in HPP

08 juni 2022 22:02 Aangepast: 09 juni 2022 11:09
Tim den Besten in Het Perfecte Plaatje in Argentinië Beeld © Videoland

In de speciale zomerserie van 'Het Perfecte Plaatje in Argentinië' worden bekende amateurfotografen uitgedaagd om in drie weken tijd zichzelf om te toveren tot professionele fotografen. Ook in deze editie ontbreekt de traditionele naaktshoot niet. Alle BN'ers krijgen een naaktmodel toegewezen en het model van acteur Tim den Besten (35) roept nostalgische gevoelens bij hem op.

"Ze hebben ook dezelfde ogen"

In Argentinië is carnaval een jaarlijks hoogtepunt en tijdens dit evenement dragen de Argentijnen maar al te graag maskers. In de opdracht van deze week moeten de bekende Nederlanders dan ook werken met deze attributen. Hun naaktmodel zal deze namelijk tijdens de shoot moeten dragen. Het moment wanneer Tims model Maïwenn naakt de trap afloopt moet de acteur aan zijn eigen vader denken. "Mijn model loopt de trap af en ik denk: papa! Mijn vader heeft ook heel wit haar, dit model ook." Naast zijn haar delen het model en Tims vader nog meer kenmerken met elkaar. "Ze hebben ook dezelfde ogen", zegt hij bijna aarzelend. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

William Rutten: 'Georgina niet gedwongen naakt te gaan in HPP'

De samenwerking tussen Tim en zijn naaktmodel gaat echter niet zo soepel, want tijdens de shoot lukt het Tim niet om het perfecte plaatje te schieten. Ondanks dat de acteur uiteindelijk toch - naar eigen zeggen - raak heeft geschoten, is de jury iets minder tevreden met de foto. Ze geven hem het cijfer 4.5. Waar hij vorige week nog op de laatste plek eindigt, maar vanwege de eerste aflevering nog gespaard is gebleven, eindigt hij deze week op de een-na-laatste plek met een gemiddelde van een 6.0. Wie wel het programma moet verlaten en terugvliegt naar Nederland is Daphne Bunskoek. Met een gemiddelde van een 5.3 eindigt ze op de laatste plek.

Het perfecte plaatje in Argentinië is elke woensdag te zien om 20.30 uur op RTL 4 en kijk je vooruit bij Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frits Sissing blikt terug op kinky bunny-shoot in HPP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore