Entertainment

Amber Heard gepikeerd door TikTok-bericht Johnny Depp

08 juni 2022 03:27 Aangepast: 08 juni 2022 07:10

De boodschap die Johnny Depp (58) dinsdag deelde met zijn volgers is bij zijn ex Amber Heard (36) behoorlijk in het verkeerde keelgat geschoten. De acteur bedankte in zijn eerste TikTok-bericht zijn trouwe fans en zei tegen hen dat ze na zijn gewonnen rechtszaak tegen Heard allemaal weer vooruit konden kijken.

"Terwijl Johnny Depp verklaart dat hij vooruit kijkt, worden vrouwenrechten terug in de tijd gezet"

"Terwijl Johnny Depp verklaart dat hij vooruit kijkt, worden vrouwenrechten terug in de tijd gezet. De boodschap die het vonnis afgeeft aan slachtoffers van huiselijke geweld is: wees bang om tegen iemand op te staan en je uit te spreken", liet een woordvoerder van Amber weten in een statement aan verschillende Amerikaanse media.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Amber Heard: 'Tegenslag voor vrouwen die zich uitspreken'

Amber schreef een essay in The Washington Post over haar ervaring met huiselijk geweld. Ze noemde Johnny daarin niet bij naam maar hij klaagde haar evengoed aan voor smaad, omdat het volgens de acteur duidelijk was dat het om hem ging. De rechter stelde hem in het gelijk en sommeerde Heard ruim tien miljoen dollar aan schadevergoeding te betalen. Zij kreeg op één punt in haar tegenaanklacht gelijk, waardoor Johnny haar twee miljoen dollar moet betalen wegens lasterlijke uitspraken van zijn advocaat.

De acteur maakte dinsdag een TikTok-account aan en had later op de dag al ruim 6 miljoen volgers op het populaire platform. Hij deelde zijn filmpje, met onder meer beelden die hij vanuit de auto maakte van zijn fans bij de rechtbank, ook op Instagram, waar het op 5 miljoen likes kon rekenen.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Amber Heard gaat in beroep tegen uitspraak in zaak Johnny Depp

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore