Ga naar de inhoud
Entertainment

Luca Borsato woont samen met zijn liefje Daisy

Luca Borsato en Daisy Piras Beeld © Instagram @luca_borsato

Luca Borsato (23), bekend als de zoon van Marco Borsato (55) en Leontine Ruiters (54), woont samen met zijn vriendin Daisy Piras (23). Zij is bekend van 'Temptation Island'.

"Uiteindelijk huisje, boompje, beestje met deze prachtige vrouw"

Luca geeft in zijn Instagram Story aan dat de twee samenwonen. Hij is ontzettend gelukkig met zijn vriendin. Tijdens een vragenvuur op zijn social media-kanaal wordt duidelijk dat de appel juist ver van de boom valt. Hij zou, in tegenstelling tot zijn vader, zijn vriendin nooit bedriegen. 'Het meisje verdient de wereld', schrijft hij. 

Luca
Lees ook:
Luca Borsato en vriendin Daisy zoeken samen naar een huis

Luca ziet een toekomst met Daisy zitten. Hij wil namelijk ook kinderen met de realityster. 'Alles op z'n tijd natuurlijk. Maar uiteindelijk huisje, boompje, beestje met deze prachtige vrouw. Dat is het ultieme doel. Het gaat sowieso gebeuren.' 

Vriendin
Lees ook:
Vriendin van Luca Borsato is 'doodmoe, overspannen en uitgeput'

Er wordt ook aan Luca gevraagd wat hij vindt van de deelname van Daisy aan Temptation Island. 'Allemaal prima, toch?', antwoordt hij. 'Ik weet hoe ze is en ook dondersgoed hoe dit soort programma's in elkaar steken. Kortom: voor haar een mooi avontuur en in the end voor ons beide de liefde die we in elkaar gevonden hebben.' 

Luca's vader Marco Borsato is door een jonge vrouw aangeklaagd voor aanranding toen zij minderjarig was. Daarnaast werd Marco ook genoemd in het The Voice-schandaal. Hij zwijgt over deze aantijgingen. In de video hieronder zie je daar meer over. 

'Buitengewoon verstandig dat Marco Borsato zwijgt'

02:50