Ga naar de inhoud
Entertainment

Andrew Ridgeley maakt samen met Netflix documentaire over Wham!

Andrew Ridgeley Beeld © ANP

Andrew Ridgeley (59) gaat samen met streamingdienst Netflix werken aan een documentaire over Wham!, de popgroep waar hij samen met wijlen George Michael in de jaren tachtig onderdeel van was. Dit meldt een insider aan de Britse krant 'Metro'.

"Andrew kijkt er ook erg naar uit om terug te blikken op zijn jaren in de groep met George"

De documentaire zal fans een kijkje achter de schermen bieden tijdens de hoogte- en dieptepunten van de carrière van het muzikale duo. "Het team van Netflix sprong er gelijk bovenop toen het de kans kreeg om deze film te maken", aldus de bron. "Het verhaal van Wham! is ongelofelijk en wie kan daar beter over vertellen dan Andrew?"

Andrew
Lees ook:
Andrew Ridgeley boos over docu George Michael

Volgens de insider wordt er veel tijd en geld in het project gestoken. "Andrew kijkt er ook erg naar uit om terug te blikken op zijn jaren in de groep met George, al zal het natuurlijk bitterzoet voor hem worden."

Andrew
Kijk ook:
Andrew Ridgeley openhartig over coming out George Michael

George maakte na zijn vertrek bij Wham! in 1986 nog een soloalbum, maar dat werd niet zo succesvol. Michael, die op eerste kerstdag 2016 op 53-jarige leeftijd overleed, had na de breuk wel een succesvolle solocarrière met onder meer hits als 'Faith' en 'Don't Let The Sun Go Down On Me', een samenwerking met Elton John.