Ga naar de inhoud
Entertainment

Gordon wordt 'dagelijks uitgemaakt voor bipolaire coke-junk'

Gordon Beeld © ANP

Gordon (53) krijgt na de uitzending van 'Boerderij van Dorst' veel 'lieve berichtjes' van kijkers. In het programma vertelt hij namelijk openhartig over zijn terugvallen in zijn drank- en drugsgebruik. Op Instagram bedankt hij de kijkers voor hun steun; dat betekent veel voor de zanger, niet in de minste plaats omdat hij ook dagelijks voor 'junk' wordt uitgescholden.

"Ik ben mezelf aan het healen"

Gordon deelt een foto van vorig jaar en geeft aan dat hij ondanks alle nare berichtjes zijn best doet om zijn leven in positieve zin te veranderen. Zo is de zanger zo'n 11,5 kilo afgevallen en probeert hij definitief van drank en drugs af te blijven. Dat hij 'dagelijks wordt uitgemaakt' voor een 'bipolaire coke-junk' en 'narcistische borderliner' maakt het voor hem niet makkelijk. 'Ik zou weleens willen weten of die mensen ook die discipline hebben, die ik al 100 keer tevoorschijn heb getoverd? Ik denk het niet namelijk.' De zanger werkt momenteel hard aan zijn gezondheid en is naar eigen zeggen zichzelf 'aan het healen'. 

Gordon
Lees ook:
Gordon op 'carnivoordieet': eet alleen nog dierlijke producten

Ondanks de haatberichten hoopt Gordon ook veel kijkers te hebben geïnspireerd met de betreffende aflevering van Boerderij van Dorst. Niet alleen hij, ook Anouk vertelt daarin openhartig over haar drugsverleden. 'Hopelijk hebben veel mensen steun en troost kunnen vinden in de openhartigheid van Anouk en mijzelf over drank en drugsgebruik', schrijft Gordon.

Gordon
Lees ook:
Gordon legt uit hoe hij 11,5 kilo afviel: 'Ongelofelijk'

In de tussentijd werkt de zanger zich hard in het zweet. Op Instagram deelt hij regelmatig transformatiefoto's. Zo ook vandaag. 'Ik hoop echt zoveel mensen te inspireren door nooit op te geven, zoals ik bijna had gedaan', schrijft hij onder deze foto's. Nu Gordon er fysiek op vooruit is gegaan, heeft de zanger ook een enorme boost gekregen in zijn zelfvertrouwen en dat laat hij merken. 'Men's Health Nederland, jullie mogen me bellen!' geint hij.

Gordon deelt geheim achter afvalrace: 'Rust, reinheid en regelmaat'

01:55