Entertainment

Anouk lag drie keer met een overdosis in het ziekenhuis: 'Had kinderen kwijt kunnen raken'

05 juni 2022 21:46 Aangepast: 06 juni 2022 12:02
Anouk in Boerderij van Dorst Beeld © Boerderij van Dorst BNNVARA 05-06-2022

Anouk (47) heeft ooit drie keer in het ziekenhuis gelegen omdat ze een overdosis drugs had genomen. "Ik ben wel drie keer wakker geworden van de drugs", vertelde de zangeres in het programma 'Boerderij van Dorst'.

"Dat ik zo'n bed bezet hield vond ik eigenlijk heel triest"

"De laatste keer lag ik tussen allemaal 80-jarigen op de hartafdeling. Dat was wel een dieptepunt. Dat ik zo'n bed bezet hield vond ik eigenlijk heel triest", blikte de 47-jarige Anouk terug.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anouk deelt details bruiloft: 'Neem naam vriend aan'

Ook dronk de zangeres een keer zoveel dat ze ook in het ziekenhuis lag. "Dat ze dan heel je lijf doorspoelen. Ik voelde me zo'n loser, helemaal met die kinderen. Als mensen daarvan hadden geweten, ik had gewoon de kinderen kwijt kunnen raken. Dat was ook wel de laatste keer."

Anouk zegt niet precies wanneer het was dat ze voor het laatst in het ziekenhuis lag, maar het was in de periode rond de scheiding van haar tweede man in 2008. "Ik had ze niet allemaal op een rijtje. Ik heb wel een tijdje nodig gehad om dat allemaal te verwerken. Dat heeft me wel een paar jaar gekost."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anouk alleen terug als coach in The Voice voor 'pleurisveel geld'

Haar kinderen zijn een belangrijke reden dat de zangeres haar leven op de rit heeft. "Op een gegeven moment heb je een bepaalde leeftijd en je hebt kinderen: grow the fuck up."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore