Entertainment

Sam Fender door het stof na delen foto met 'held' Johnny Depp

04 juni 2022 18:22 Aangepast: 04 juni 2022 18:56
Sam Fender Beeld © ANP

Sam Fender (28) heeft er spijt van dat hij acteur Johnny Depp (58) een held heeft genoemd. De Britse singer-songwriter plaatste eerder deze week een foto van een ontmoeting met de acteur en gitarist Jeff Beck (77) op zijn Instagram, waarin hij het tweetal als helden bestempelde.

"Het woord 'helden' was bedoeld als verwijzing naar hun carrières, maar kreeg een andere lading in de context van de rechtszaak"

In zijn Instagram Stories biedt Sam zijn excuses aan voor de inmiddels verwijderde foto. "Ik wil sorry zeggen. Ik was uitgenodigd voor een ontmoeting met een muzikale legende en een acteur die in bijna elke film zat die ik heb gezien toen ik opgroeide", stelt de 28-jarige zanger.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Johnny Depp kondigt tijdens optreden album met Jeff Beck aan

Toevallig had de rechter op diezelfde dag uitspraak gedaan in de smaadzaak tussen Johnny Depp en zijn ex Amber Heard. Verschillende fans hadden daarom kritiek op het feit dat de singer-songwriter Johnny een held noemde bij zijn foto.

"Het woord 'helden' was bedoeld als verwijzing naar hun carrières, maar kreeg een andere lading in de context van de rechtszaak. Ik besef nu dat het een slechte woordkeus en slechte timing was. Ik dacht er niet bij na en dat had ik wel moeten doen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Amber Heard gaat in beroep tegen uitspraak in zaak Johnny Depp

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore