Ga naar de inhoud
Entertainment

Jort Kelder vindt Welmoed Sijtsma een van de mooiste vrouwen van Nederland

Jort Kelder en Welmoed Sijtsma Beeld © ANP

Jort Kelder (57) vindt dat zijn Op1-collega Welmoed Sijtsma (31) veel te laag in de FHM500, de lijst van mooiste vrouwen van Nederland, staat.

"We moeten wel even serieus zijn want de vrouw naast mij is zonder enige twijfel de mooiste vrouw van het westelijk halfrond en die staat goddomme op 344"

"We moeten wel even serieus zijn want de vrouw naast mij is zonder enige twijfel de mooiste vrouw van het westelijk halfrond en die staat goddomme op 344. Hoe haal je het in je hoofd?", vroeg Jort vrijdagavond in de uitzending enigszins gekscherend aan FHM-hoofdredacteur Chris Riemens. "Ze had hoger moeten staan toch!"

Abbey
Lees ook:
Abbey Hoes verkozen tot mooiste vrouw van Nederland

Welmoed leek gevleid door het compliment van Jort, maar werd er ook wat ongemakkelijk van. "Dit wordt echt helemaal awkward", stelde de presentatrice. "We gaan snel weer door, want ik merk dat ik soort van rood wordt."

FHM maakte woensdagavond bekend dat Abbey Hoes dit jaar de lijst aanvoert. De 28-jarige actrice volgt Monica Geuze op. Zij staat dit jaar op de derde plaats. Geraldine Kemper is tweede geworden.

Vriend Monica Geuze vol lof over relatie in lockdown: 'Heel leuk gehad'

00:39
Victoria
Lees ook:
Victoria Koblenko poedeltjenaakt maar mét enorme pruik in FHM