Ga naar de inhoud
Entertainment

Douwe Bob weer samen met moeder van zijn derde kindje

Douwe Bob en Anouk Beeld © ANP

Douwe Bob (29) werd afgelopen week voor de derde keer in korte tijd vader. Zijn niet langer ex-vriendin Anouk, met wie hij eerder een relatie had, beviel dinsdag van een jongetje. “Ik ben heel blij en gelukkig met mijn kids”, vertelde de kersverse papa vrijdagavond in 'Beau', waar hij onthulde weer samen te zijn met de moeder van zijn derde telg.

"Volgens mij hebben we een relatie. Ik geloof het wel"

Als Beau hem ermee confronteert dat hij wel héél snel weer vader is geworden, reageert de zanger met 'het is wat het is'. Gelukkig heeft Douwe, ondanks de korte nachten, nog steeds gevoel voor humor. "Ik heb er ook wel veel om gelachen moet ik zeggen. Er kwamen nogal wat grappen uiteraard en heel veel waren ook goed, en ik kon er heel erg om lachen. Maar uiteindelijk heb je het wel over mensenleventjes en ik wil wel een goede vader zijn (…) Ik heb met één van drie dames niet een hele goede relatie, maar ik geloof er wel in dat liefde een weg zal vinden."

Douwe
Lees ook:
Douwe Bob deelt zoete foto met zijn dochter

Als de presentator volgens aankaart dat hij zijn derde kindje met een ex heeft, reageert de zanger een beetje verbaasd. "Ex? Nee, volgens mij hebben we een relatie. Ik geloof het wel, tenminste als het aan mij ligt wel."

Het jongetje heeft de naam Elias Lieven gekregen. Voor het kleintje heeft Douwe speciaal een nummer geschreven, die hij ook speelde in Beau. In december werd de muzikant voor het eerst vader, van twee kinderen. Behalve zijn dochter Bobby Lou, die hij kreeg met kunstenares Loes van Delft, kreeg hij diezelfde maand ook een kindje met een nog onbekende vrouw.

Douwe
Lees ook:
Douwe Bob is voor de derde keer vader geworden

Begin dit jaar kondigde hij de zwangerschap van Anouk aan. Hij noemde dat toen ‘onorthodox en misschien niet zoals het heurt’. Toch zei hij heel blij te zijn met de komst van het kleintje.

Douwe Bob over kinderen van meerdere moeders: 'Het is behelpen'

01:17

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore