Ga naar de inhoud
Entertainment

Jan de Hoop geeft opvolger Robbie Kammeijer waardevolle tip

Jan de Hoop en Robbie Kammeijer Beeld © ANP/William Rutten

Robbie Kammeijer (30) neemt binnenkort het stokje over van Jan de Hoop (67). De presentator werkt op dit moment nog bij 'Editie NL', maar is met ingang van september vier dagen per week in het 'Ontbijtnieuws' te zien. In 'Aran on Tour' wenst Jan zijn opvolger alvast heel veel succes.

"Ik hoop dat 'ie het gaat doen zoals hij Editie NL presenteert"

Aran on Tour: Jan de Hoop ziet overstap naar Omroep MAX wel zitten

08:57

Robbie Kammeijer voegt zich bij presentatoren Boyan Ephraim en Meike de Jong en zal vanaf september vier dagen per week tussen 06.30 uur en 09.15 uur op RTL 4 te zien zijn. Daarmee vult hij de lege plek die Jan de Hoop achterlaat vanwege zijn pensioen.

"Ik hoop dat 'ie het gaat doen zoals hij Editie NL presenteert, en niet zoals 'ie half acht 's avonds het doet. Dat is toch wat strakker en ’s ochtends is er toch een andere sfeer", adviseert Jan zijn opvolger in Aran on Tour.

Aran
Bekijk ook:
Aran Bade had te doen met Jan de Hoop: 'Hij was zo zenuwachtig'

Robbie werkte na de School voor Journalistiek in Utrecht bij de NOS, als redacteur en presentator. Daarna ging hij aan de slag als verslaggever en presentator bij Editie NL. Sinds 2018 viel de presentator al wel eens in als presentator bij het ochtend- en avondprogramma van RTL Nieuws. Wie hem opvolgt bij Editie NL is nog niet bekend.

Eerder sprak Aran met Loretta Schrijver en had een gesprek over haar gezondheid. Na een controle moest de presentatrice namelijk twee maanden in het ziekenhuis blijven. Inmiddels zien al haar scans zien er goed uit, maar Loretta heeft op dit moment wel nog een stoma. Bekijk de video hieronder:

Aran on Tour: Loretta Schrijver deelt update over gezondheid: 'Alle scans zijn goed'

17:18
Toine
Lees ook:
Toine van Peperstraten kan wel lachen om grap Jan de Hoop