Ga naar de inhoud
Entertainment

India uit De Bachelor schept duidelijkheid over status met Tony Junior

India Beeld © Videoland/Tom Cornelissen

Hoewel India Coenen in 'De Bachelor' ver wist te komen, lukte het haar uiteindelijk toch niet om het hart van Tony Junior (32) te veroveren. Toch leek het er afgelopen week even op dat Tony alsnog voor haar was gevallen. De twee werden namelijk meerdere keren samen gespot. Blijkbaar kreeg India hierover zoveel berichtjes, dat ze besloot duidelijkheid te scheppen in een Instagram Story.

"Liever een wifey wanneer nodig is, dan een duivel altijd overbodig"

Deze week plaatste Tony twee kiekjes waarop hij samen met India te zien was. Het duurde niet lang voordat het onder zijn foto volledig losging. Meerdere mensen konden namelijk hun ogen niet geloven. Waren de twee echt een setje nadat India zo bruut door Tony aan de kant was gezet? Tony liet er zelf niks over los, maar alle commotie is India dus blijkbaar niet ontgaan.

Tony
Lees ook:
Tony Junior zaait verwarring met foto: 'Oude liefde roest niet'

In een Instagram Story schrijft ze: 'Liever een wifey wanneer nodig is, dan een duivel altijd overbodig. Even voor de duidelijkheid: tussen Tony en mij is er helemaal niks. Long time no see, just being kind is the key.' Het lijkt er dus sterk op dat de twee elkaar simpelweg even tegenkwamen tijdens een festival. 

Tony liet eerder ook al doorschemeren dat hij na zijn deelname aan De Bachelor niet zit te wachten op een nieuwe relatie. 

Bachelor Tony Junior moet voorlopig niet aan daten denken

02:20