Ga naar de inhoud
Entertainment

Opnames Emily in Paris seizoen 3 begonnen: 'Herenigd in Parijs!'

Emily in Paris Beeld © Netflix

Emily lijkt officieel weer terug in Parijs te zijn. Actrice Lily Collins (33) heeft namelijk in haar Instagram Stories een kiekje gedeeld waaruit blijkt dat de opnames voor het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ weer zijn begonnen.

"Ik zie een kleine Eiffeltoren op de achtergrond en twee blije meiden"

Op de foto is Lily samen met haar co-star Ashley Park te zien. De twee poseren op de drukke straten van Parijs en op de achtergrond is de Eiffeltoren te zien. 'Herenigd in Parijs', schrijft Emily bij de foto. 'Laat het filmen voor seizoen 3 maar beginnen!' Ashley reageert verheugd op de foto. 'Ik zie een kleine Eiffeltoren op de achtergrond en twee blije meiden. Ik hou van je Lily, laten we dit doen!'

Nieuwe
Lees ook:
Nieuwe details bekend: dit staat Emily in Paris-fans te wachten in seizoen 3

Emily in Paris draait om marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago die in Parijs haar droombaan weet te vinden. Ze begint er een nieuw avontuur waarbij ze werk, vrienden en de liefde met elkaar probeert te combineren. De serie is gemaakt door Darren Star, de maker van Sex and the City.

Emily
Lees ook:
Emily in Paris uitgekeken? Déze korte series doen het ook goed

Emily in Paris is vanaf het eerste seizoen een groot succes en onlangs werd bekendgemaakt dat er zowel een derde als een vierde seizoen aankomt. Het is nog niet duidelijk wanneer het derde seizoen op Netflix zal staan.

Netflix-hit
Lees ook:
Netflix-hit Emily in Paris krijgt derde én vierde seizoen