Ga naar de inhoud
Entertainment

Nienke Plas: 'Ik ben niet goed in onenightstands'

Nienke Plas Beeld © ANP

Nienke Plas (36) is al heel wat jaren gelukkig met Resley. De tortelduifjes gaan binnenkort zelfs trouwen. En dat is misschien maar goed ook, want aan 'Beau Monde' onthult de youtuber dat ze eigenlijk helemaal niet zo goed is in het vrijgezellenleven.

"Ik ben niet iemand die met Jan en alleman gaat"

Nienke is veel liever trouw aan één persoon dan dat ze van twee walletjes eet. "Ik ben niet iemand die met Jan en alleman gaat. Ik ben veel te snel emotioneel verbonden met iemand." Toen Nienke nog single was, heeft ze wel geprobeerd daar gebruik van te maken. Toch had ze niet echt een wild vrijgezellenleven. "Ik ben niet goed in onenightstands. Het is gewoon echt niet mijn ding. (...) Als ik met iemand gezoend had, kon ik al denken: ja, jij bent het, we worden oud, jouw lippen voor eeuwig op de mijne. Wat dat betreft ben ik een hopeloze romanticus.” 

Nienke
Lees ook:
Nienke Plas hoorde na bevalling dat ze zwanger was van tweeling

Nienke vergelijkt zichzelf af en toe met haar vriendinnen en als ze kijkt naar hoeveel bedpartners zij hebben gehad, dan is youtuber 'best preuts geweest'. "Toch denk ik dat je niet naar anderen moet kijken, maar naar waar je jezelf goed bij voelt." 

Volgers
Lees ook:
Volgers smelten weg na zien van schattige foto baby Nienke Plas

Nienke Plas is libido verloren door Expeditie Robinson

02:36