Ga naar de inhoud
Entertainment

Marieke Elsinga onthult geslacht van eerste kindje

Marieke Elsinga Beeld © ANP

Vanochtend vroeg wist Marieke Elsinga (35) de luisteraars van Qmusic te verrassen met groot nieuws: de presentatrice is namelijk in verwachting van het eerste kindje met haar vriend Sander. Aan RTL Boulevard onthult ze nu het geslacht van de baby.

"Ik kan nu eindelijk echt overal zwanger zijn zonder daarbij te hoeven nadenken" 

Marieke kan niet wachten om haar kindje in de armen te sluiten, maar moet voor nu nog even geduldig afwachten. Het idee dat er iets in haar buik groeit, vindt ze maar 'een gek idee'. Wel vertelt ze dat ze 'hem' nog niet heeft gevoeld. "Ik zeg trouwens hem, want het is een jongen. Dat weten we al." 

 

Marieke Elsinga houdt zich al druk bezig met jongensnamen: 'Luuk kan of Aran'

02:32
Marieke
Lees ook:
Marieke Elsinga 'zenuwachtig' voor terugkeer op de radio

Ondanks dat Marieke genoeg jongensnamen op haar lijstje heeft staan, wordt het nog best een opgave om hieruit te kiezen. "Luuk is natuurlijk leuk, maar Aran kan. John is ook leuk. Eric, Jeroen. Nou, kortom: het lijstje is nog best lang." De presentatrice is blij dat het grote nieuws bekend is, want nu kan ze 'eindelijk echt overal zwanger zijn zonder daarbij te hoeven nadenken'. "Het was ook wel tijd om het te vertellen, want je begint het best wel te zien", vertelt ze terwijl ze over haar buik wrijft. 

Marieke
Lees ook:
Marieke Elsinga kondigt zwangerschap aan op de radio