Entertainment

Anouk geeft cadeautip aan bezoekers van huwelijksconcert

02 juni 2022 13:40
Anouk en Dominique Schemmekes Beeld © Instagram @dominiqueschemmekes

Anouk (47) treedt zaterdag 11 juni in het huwelijksbootje tijdens haar concert op het Malieveld in Den Haag. Zij en haar liefje Dominique (27) geven elkaar het ja-woord op het podium. De bezoekers van de festiviteiten hebben vandaag een e-mail met een oproep ontvangen.

"Wij zijn superblij dat jullie bij de ceremonie aanwezig kunnen zijn"

'Anouk gaat tijdens haar concert trouwen met haar grote liefde Dominique. Ze zouden het leuk vinden als alle bezoekers feestelijk naar het Malieveld komen', valt er te lezen in de e-mail van de organisator. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Twee slachtoffers van The Voice-rel zaten in team van Anouk

Er wordt ook nog een cadeautip meegegeven aan de fans van de 'Nobody's Wife'-zangeres. 'Het is niet mogelijk om cadeaus mee het evenemententerrein op te nemen. Mocht je toch wat willen schenken, dan zou je Dominique en Anouk enorm blij maken met een donatie aan B.C. Tripe ThreaT.' De organisatie 'wil een positieve omgeving vormen voor jongeren, waarbij zij de mogelijkheid krijgen om hun volledige potentie te benutten door middel van sport, cultuur en lifestyle'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anouk wil Dominique trouwen tijdens concert op Malieveld

Het stel heeft nog een persoonlijke boodschap toegevoegd. 'Wij zijn superblij dat jullie bij de ceremonie aanwezig kunnen zijn en met ons de ervaring kunnen delen.' 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore