Ga naar de inhoud
Entertainment

Marieke Elsinga kondigt zwangerschap aan op de radio

Beeld © ANP

Leuk babynieuws, want Marieke Elsinga (35) is in verwachting. Dat kondigt ze vandaag in de ochtendshow aan op Qmusic.

"Het is gewoon een wonder"

Er wordt al de hele ochtend op een zwangerschap gehint in de ochtendshow van Q. Een vervormde stem die zegt 'Mijn partner en ik verwachten een baby' is gedurende de uitzending meermaals te horen. Na urenlang teasen wordt eindelijk onthuld wie achter de mysterieuze quote schuilgaat en jawel hoor: Marieke verwacht een kindje met haar partner Sander. "Het is een heel gek idee dat er iets in je buik groeit en je lichaam verandert. Het is gewoon een wonder! Als dat in je eigen buik gebeurt, is dat zo bijzonder."

Het gaat goed met Marieke. "Ik ben zo blij dat het is verteld. Het werd ook tijd, want ik ben al een tijdje op weg", vervolgt ze. Hoe lang Marieke precies zwanger is, houdt ze nog even voor zich. "In alle eerlijkheid begin je het al te zien."

Dit
Lees ook:
Dit gesprek tussen Marieke en Chantal is even grappig als ongemakkelijk

Marieke kan niet wachten tot het kindje geboren wordt, maar tegelijkertijd is ze blij dat ze nog even kan voorbereiden op de komst van de kleine. Haar afwezigheid bij Q heeft overigens niet direct te maken met haar zwangerschap. Ze vertelt: "Ik ben niet de afgelopen weken thuis geweest omdat ik zwanger ben. Dat is het echt niet. Ik was heel erg toe aan mentale rust. Het mooie van zwanger zijn is dat ik onbewust het duwtje heb gekregen om aan mezelf te denken."

'Moedig en krachtig dat Marieke Elsinga op tijd op de rem trapt'

05:24