Ga naar de inhoud
Entertainment

Reportage over Eddie Van Halen maakt zoon woedend

Eddie van Halen Beeld © Getty Images

Wolfgang Van Halen (31) is bepaald niet blij met een tv-programma dat dit weekend op de Amerikaanse televisie te zien is. Daarin speculeert een forensisch patholoog over de doodsoorzaak van zijn vader Eddie.

"Het is walgelijk om iemands dood door kanker uit te buiten"

De van oorsprong Nederlandse muzikant overleed in oktober 2020 op 65-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. In een beschrijving van het programma Autopsy: The Last Hours Of Eddie Van Halen staat volgens Variety onder meer dat de patholoog in het programma het leven van Eddie analyseert om te bepalen wat zich heeft afgespeeld in zijn lichaam. Ook de drank- en drugsverslaving die de muzikant sinds 2008 onder controle had zouden daarbij aan bod komen.

Eerbetoon
Lees ook:
Eerbetoon Grammy's schiet bij zoon Eddie Van Halen in verkeerde keelgat

In een reactie op Twitter heeft Wolf Van Halen geen goed woord over voor realityzender Reelz, dat het programma gaat uitzenden. 'Fuck Reelz Channel, fuck iedereen die aan deze show heeft meegewerkt en fuck jou als je ernaar gaat kijken', aldus de 31-jarige. 'Het is walgelijk om iemands dood door kanker uit te buiten. Het is sneu en harteloos.' In een reactie onder de tweet van haar zoon noemt Wolfs moeder, actrice Valerie Bertinelli, het programma walgelijk.

Bron: ANP/RTL Boulevard