Entertainment

Rachel Zegler te zien in Hunger Games-prequel

31 mei 2022 18:48 Aangepast: 31 mei 2022 20:15
Rachel Zegler Beeld © ANP

Rachel Zegler (21) heeft een hoofdrol bemachtigd in 'The Ballad of Songbirds and Snakes', de vijfde film van de 'Hunger Games'-filmreeks. De actrice, onder meer bekend van haar rol in 'West Side Story', neemt de rol van Lucy Gray Baird op zich.

"Als je Suzanne's (Collins) boek leest, komen Lucy Gray's emotionele intelligentie, fysieke behendigheid en krachtige, vastberaden zangstem naar voren. Rachel belichaamt al die vaardigheden - ze is de perfecte keuze voor onze Lucy Gray", stelde president Nathan Kahane van filmstudio Lionsgate in een verklaring.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hunger Games-prequel in november te zien in de bioscoop

The Ballad of Songbirds and Snakes is een prequel, die zich dus afspeelt voor het verhaal van de eerste vier Hunger Games-films. Het verhaal focust zich op het karakter Coriolanus Snow, ver voordat Snow de tirannieke president van Panem wordt. Tom Blyth zal de rol van de jonge Snow spelen. Eerder werd al bekend dat de film net als de voorgangers wordt geregisseerd door Francis Lawrence.

De film, die is gebaseerd op het gelijknamige boek The Ballad of Songbirds and Snakes van Suzanne Collins, komt uit op 17 november 2023.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore