Entertainment

Ferry Doedens koopt huis in Amsterdam met OnlyFans-opbrengsten

31 mei 2022 15:50
Ferry Doedens Beeld © ANP

Ferry Doedens (31) heeft een nieuwe aftrekpost gevonden. Het kan hem geen ruk schelen wat mensen vinden van zijn carrièremove na zijn roemruchte exit bij 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Zijn expliciete filmpjes van volle wasbakken vinden namelijk gretig aftrek op 18+-platform OnlyFans. Met die inkomsten heeft Ferry naar eigen zeggen een huis in Amsterdam kunnen bekostigen.

"Special thanks to my Fans die dit mede mogelijk gemaakt hebben"

'Ja, ik heb een huis gekocht!' jubelt Ferry op Instagram. De filmpjesmaker kan het zelf 'bijna niet geloven'. 'Trots dat ik dit in mijn eentje heb kunnen bereiken. Special thanks to my Fans die dit mede mogelijk gemaakt hebben.' In Amsterdam Oost betrekt hij over ruim een jaar zijn eerste koopwoning. Dat het zo lang duurt, heeft te maken met het feit dat het huis nog in aanbouw is. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zó reageerde Ferry Doedens' moeder op zijn OnlyFans-carrière

Begin dit jaar viel de stabiliteit in het leven van Ferry Doedens weg toen hij na twaalf jaar noodgedwongen soapdorp Meerdijk moest verlaten. Ook op liefdesgebied zat het 'm afgelopen jaar niet mee, dus plannen om samen te wonen in zijn nieuwe huis zijn er niet. Maar het vrijgezellenbestaan is zo erg nog niet, vertelde hij eerder al in Beau Monde. "Natuurlijk is het heerlijk om romantisch met iemand te zijn, dus als dat volgend jaar op mijn weg komt, als iemand mijn pad kruist, is dat hartstikke leuk. Maar ik ga niets forceren. Ik wil me eerst op mezelf richten, en op mijn werk."

In RTL Boulevard vertelt Ferry over de turbulente periode die inmiddels achter hem ligt. Sinds hij open en bloot heeft verteld over zijn nieuwe carrièrestap, gaat het weer stukken beter met hem. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ferry Doedens blikt terug op delen naaktbeelden: 'Best naïef'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore