Ga naar de inhoud
Entertainment

Douwe Bob is voor de derde keer vader geworden

Douwe Bob Beeld © ANP

Beschuit met muisjes voor Douwe Bob (29) en zijn ex-vriendin Anouk: de twee zijn de trotse ouders geworden van een zoontje, zo laat de zanger op social media weten. Het is het derde kindje voor Douwe, die vorig jaar ook twee spruiten mocht verwelkomen.

"We houden in welke hoedanigheid dan ook heel erg van elkaar"

Douwe en zijn ex-vriendin Anouk lieten in januari van dit jaar weten dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje samen. De zanger liet destijds weten dat ze het al meerdere jaren aan het proberen waren en dat het eindelijk was gelukt. 'We houden in welke hoedanigheid dan ook heel erg van elkaar en mโ€™n prachtige dochtertje Bobby Lou krijgt een lief broertje', schreef hij toen op Instagram.

Douwe
Lees ook:
Douwe Bob deelt zoete foto met zijn dochter

Bobby Lou is het dochtertje dat Douwe vorig jaar samen met kunstenares Loes kreeg. Op het moment dat zij in verwachting was, hadden de twee geen relatie met elkaar. Douwe liet weten desondanks heel blij te zijn met de zwangerschap. Naast Bobby Lou kreeg Douwe in dezelfde periode nรณg een kindje bij een nog onbekende vrouw.

Douwe
Lees ook:
Douwe Bob reageert op haters na nieuws over meerdere baby's

Speciaal voor zijn pasgeboren zoontje heeft de zanger een nummer geschreven, zo schrijft hij op Facebook. Ook onthult hij dat het jongetje Elias Lieven heet. Op Instagram deelt hij een aantal foto's van de spruit.

Eerder zei Douwe het volgende over de verschillende zwangerschappen:

Douwe Bob over kinderen van meerdere moeders: 'Het is behelpen'

01:17

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore