Entertainment

Janine uit Boer zoekt Vrouw geniet op babyshower met Sander

31 mei 2022 10:00
Janine en Sander uit Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

De romance tussen Janine en Sander uit 'Boer zoekt Vrouw' verliep niet helemaal zonder slag of stoot, maar inmiddels is het dikke mik tussen de twee en kunnen ze eindelijk in het openbaar genieten van elkaar. Dat de twee onafscheidelijk zijn, blijkt wel uit een fotoslide die Janine op Instagram heeft gedeeld. Daarop is namelijk te zien dat ze samen een babyshower hebben bezocht.

"En nee, we zijn niet in verwachting"

Op de foto’s is te zien dat de twee zich prima vermaken op de babyshower en ook wel in zijn voor een dolletje. 'Soms niet met, maar zeker niet zonder', schrijft Janine onder de slide. Om verwarring te voorkomen deelt ze er meteen nog een duidelijke boodschap bij. 'En nee, we zijn niet in verwachting.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Janine uit BzV beleeft eerste echte dinnerdate met Sander

Voor Janine en Sander zal het ongetwijfeld een grote opluchting zijn dat ze eindelijk in het openbaar met elkaar kunnen verschijnen. Nadat de opnames van Boer zoekt Vrouw erop zaten, moesten ze hun relatie voor de buitenwereld verborgen houden. En dat betekende dus dat ze niet gezellig uit eten konden gaan of ergens een drankje konden doen. Op hun Instagram-accounts is gelukkig te zien dat ze dit ruimschoots hebben ingehaald en nu regelmatig met elkaar erop uitgaan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Janine uit BzV legt uit hoe zij en Sander weer bij elkaar kwamen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore