Ga naar de inhoud
Entertainment

Tony Junior zaait verwarring met foto: 'Oude liefde roest niet'

Beeld © ANP

Sinds zijn deelname aan 'De Bachelor' lijkt het er op dat Tony Junior (32) vrijgezel door het leven gaat. Toch wist de dj vandaag even verwarring te scheppen: hij plaatste namelijk een kiekje met een oud-deelneemster van 'De Bachelor' en had zijn volgers daarmee tuk. Iedereen dacht namelijk meteen dat hij met zijn kiekje doelde op het feit dat hij een relatie met de vrouw had.

De dj plaatste twee kiekjes waarop hij samen met India te zien is, één van de vrouwen die vorig jaar nog voor zijn hart streed. Hoewel hij haar in het programma destijds afwees en voor Julia ging, leek hij er met zijn nieuwe foto’s op te wijzen dat hij alsnog met haar samen is. Het bijschrift 'huhh?' zorgt nog eens voor extra mysterie. 

Julia
Lees ook:
Julia Sinning slaat na Tony Junior een andere bachelor aan de haak

De volgers van Tony reageren gemengd. Zo deelt iemand de wijsheid: 'Oude liefde roest niet, maar soms moet je je oude koffie niet opwarmen'. Een andere volger laat weten juist erg blij te zijn. 'Jullie blijven echt fantastisch om te zien samen. Give it a try mensen, give it a try'. 

Tony
Lees ook:
Tony Junior beleeft gezellige dag met Bachelor-deelneemster

Het lijkt er echter op dat de foto helemaal niks betekent en dat Tony haar simpelweg is tegengekomen, net als hij eerder deze dag ook al een kiekje plaatste met een andere Bachelor-deelneemster, namelijk Diva:

 

Tony liet een tijdje terug al weten dat hij er na zijn Bachelor-avontuur absoluut niet aan moet denken om weer te gaan daten met iemand. 

Bachelor Tony Junior moet voorlopig niet aan daten denken

02:20