Entertainment

Whitney 'voor schut gezet' met biechtvideo in Temptation Island

02 juni 2022 14:01 Aangepast: 03 juni 2022 09:29
Beeld © Videoland

De relatie van Whitney (34) en Iris (27) komt in 'Temptation Island: Love or Leave' steeds verder onder druk te staan. Vooral als Iris op camera iets opbiecht wat Whitney nog niet wist.

"Mijn vertrouwen is beschadigd"

Let op, dit artikel bevat spoilers over Temptation Island: Love or Leave.

Van de vier mannen in de villa is Whitney de enige die niet zeker van zijn relatie is. Bij ieder kampvuur slaan de twijfels steeds meer toe. Zo ook in de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave. Hij vraagt zich sterk af of Iris wel voor hem wil gaan. "Ik ging altijd honderd procent voor haar en zij dacht dat het niet zo was. We zijn hiernaartoe gekomen, zodat ik mezelf kan bewijzen. Maar we hebben de laatste beelden gezien... Ze heeft het nogal naar haar zin."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jaloers koppel doet zijn intrede in Temptation Island-villa

En dan moet Whitney de nieuwste beelden nog zien. Hij krijgt opnieuw een filmpje voorgeschoteld van Iris en Kenzo, die Whitney gekscherend vergelijkt met Aquaman. In eerste instantie is hij opgelucht, omdat hij zijn vriendin vriendschappelijk met Kenzo om ziet gaan. Maar dan volgt er nóg een beeld voor Whitney: de biechtvideo. 

"Er zijn meer vissen in de zee, daar niet van. Whitney is niet de enige met wie ik gelukkig kan worden", zegt Iris onder meer. Daarna vertelt ze over een date die ze heeft gehad in de periode waarin ze niet officieel samen waren. Dat ligt gevoelig, omdat Iris Whitney tijdens hun relatie verwijt dat hij contact heeft met andere vrouwen. Iris: "We waren intiem met elkaar. Zo van: mocht er iets gebeuren, zeg het dan tegen elkaar. Dat heb ik niet gedaan."

Whitney was niet op de hoogte van de date, waarna hij in woede uitbarst. Tot overmaat van ramp is hij geschokt door andere uitspraken van Iris. Zo is Whitney vergeten dat hij haar een k*nkerhoer heeft genoemd. "Ik weet niet of we eruit komen. (...) Mijn vertrouwen is beschadigd", concludeert hij. "Je zet me voor schut."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dusty uit EOTB wil meedoen aan Temptation Island: 'Als ik een relatie heb'

Temptation Island: Love or Leave is iedere donderdag te zien bij Videoland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore