Entertainment

Matthew Morrison stapt op als jurylid So You Think You Can Dance

28 mei 2022 12:50 Aangepast: 28 mei 2022 13:32
Beeld © ANP

Matthew Morrison (43) is opgestapt als jurylid in de Amerikaanse versie van het tv-programma 'So You Think You Can Dance'. De acteur, vooral bekend van zijn rol als muziekleraar Will Schuester in de tv-serie 'Glee', zegt dat hij zich niet aan het 'productieprotocol' heeft gehouden en dat hij daarom niet verder kan.

"Het was een ongelooflijke eer om jurylid te zijn"

"Het was een ongelooflijke eer om jurylid te zijn bij So You Think You Can Dance. Het spijt me dat ik moet meedelen dat ik de show ga verlaten", stelt Morrison in een verklaring aan Us Weekly. "Na het filmen van de auditierondes en het selecteren van de twaalf finalisten volgde ik de productieprotocollen niet waardoor ik de competitie niet eerlijk kon beoordelen."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Glee-ster Matthew Morrison verwelkomt tweede kindje

Matthew treedt niet in details over wat er precies is misgegaan. Een bron zegt tegen Us Weekly dat het om 'een kleine overtreding' zou gaan.

Matthew maakte zijn debuut als jurylid in So You Think You Can Dance, dat in Amerika door Fox wordt gemaakt. Het dansprogramma werd tussen 2008 en 2015 ook in Nederland uitgezonden.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore