Ga naar de inhoud
Entertainment

Kourtney Kardashian krijgt bizar advies over sperma Travis Barker

Beeld © ANP

Kourtney Kardashian (43) en Travis Barker (46) maken er geen geheim van dat ze samen graag nog een kindje zouden willen krijgen. In de Hulu-serie 'The Kardashians' is echter ook te zien dat hun kinderwens niet zonder slag of stoot verloopt en dat de twee er alles aan doen om de kansen op een zwangerschap te vergroten. Zo krijgt Kourtney een nogal bijzonder advies van een Ayurveda-expert.

"Ik hou nu al van die dokter"

Kourtney en Travis proberen al langere tijd samen een kindje te krijgen, maar tot op heden zonder succes. "Ze besloten al na een paar maanden daten dat ze nog een liefdesbaby zouden willen", zo vertelt een bron aan People. "Ze hadden echter niet verwacht dat het zo moeilijk zou gaan. Vooral Kourtney heeft hier erg veel moeite mee. Gelukkig oefent Travis totaal geen druk op haar uit, hij wil alleen maar dat ze gezond en gelukkig is."

Ex-vrouw
Lees ook:
Ex-vrouw Travis Barker prijst Kourtney na bruiloft: 'Mooi gebaar'

In The Kardashians is te zien dat de twee er alles aan doen om in verwachting te raken, waaronder het bezoeken van Martha Soffer, een Ayurveda-expert. Kourtney onthult in één van de meest recente afleveringen dat ze een nogal bijzonder advies van hem heeft gekregen. Kourtney bleek namelijk schildklierproblemen te hebben en volgens Martha zou het helpen als ze zo’n vier keer per week sperma van Travis zou drinken. Travis kon zich wel vinden in dat advies. "Ik hou nu al van die dokter", zo grapte hij.

Caitlyn
Lees ook:
Caitlyn Jenner niet welkom op bruiloft Kourtney en Travis

Of Kourtney daadwerkelijk het advies heeft opgevolgd, is natuurlijk maar de vraag. In de aflevering is in ieder geval ook te zien dat ze meedoen aan een soort van detox in de spa van Martha, waarbij ze nadrukkelijk de opdracht krijgen om geen seks te hebben, niet te sporten en geen cafeïne te drinken.

Kourtney en Travis gaven elkaar onlangs het ja-woord in Italië en dat zag er nogal bijzonder uit. 

Nikkie Plessen vergelijkt thema huwelijk Kourtney Kardashian met The Addams Family

03:53