Ga naar de inhoud
Entertainment

Tranen met tuiten bij laatste talkshow Ellen DeGeneres

Ellen Degeneres en Jennifer Aniston Beeld © ANP

Donderdag kwam er na negentien seizoenen een einde aan de talkshow van Ellen DeGeneres (64) op de Amerikaanse tv-zender NBC. De presentatrice hield het in haar allerlaatste aflevering niet droog toen ze afscheid nam van haar publiek. "Wat een mooie reis hebben we samen gemaakt", zei Ellen DeGeneres.

"Ik voel de liefde"

Aan het einde van de show richtte de presentatrice zich zichtbaar geëmotioneerd tot de camera. "Heel erg bedankt dat jullie mij op deze reis hebben vergezeld. Ik voel de liefde, en stuur die naar jullie terug. Bye."

Ellen
Lees ook:
Ellen DeGeneres heeft laatste uitzending talkshow achter de rug

Volgens de presentatrice heeft de show haar leven voor altijd veranderd. "Het is de mooiste ervaring die ik ooit heb gehad." Ook stelde ze dat ze door de show het leven van mensen heeft kunnen veranderen. Zo besprak Ellen DeGeneres onder meer hoeveel er is veranderd sinds het begin van haar talkshow in 2003. Ze vertelde dat ze toen het woord 'gay' niet mocht zeggen of kon verwijzen naar haar vrouw Portia de Rossi. "Ik mocht ook niet 'echtgenote' zeggen, omdat het homohuwelijk niet legaal was. Nu zeg ik de hele tijd echtgenote."

Ellen
Lees ook:
Ellen DeGeneres deelt personeelbonus uit van 2 miljoen dollar

In de laatste aflevering waren Billie Eilish, Pink en Jennifer Aniston te gast. Met laatstgenoemde eindigde The Ellen DeGeneres Show zoals die jaren geleden begon. Jennifer Aniston was in 2003 namelijk de eerste die bij Ellen DeGeneres aanschoof in de talkshow.

De show van Ellen stopt nadat ze werd beschuldigd van diva-gedrag achter de schermen. In de video hieronder zie je daar meer over.

'Goed voor imago Ellen Degeneres dat ze na dit seizoen stopt'

02:40

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore