Entertainment

Heb jij hem al gezien? F*ck de Liefde 2 wereldwijd in de hitlijsten

26 mei 2022 16:48 Aangepast: 26 mei 2022 16:49
F*ck de Liefde Beeld © Netflix

Het vervolg op 'F*ck de Liefde' is niet alleen in Nederland, waar hij op nummer één staat, een hit. Ook wereldwijd krijgen Netflix-kijkers maar geen genoeg van de romcom, zo deelt hoofdrolspeelster Yolanthe Cabau (37) trots op haar Instagram.

"Zo trots!"

In Amerika staat de film inmiddels op de negende plek, net na Charlie and the Chocolate Factory. Wereldwijd doet 'ie het zelfs nóg beter en staat de romantische komedie op plek vijf. 'Zo trots', schrijft de actrice in haar Instagram Stories.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ondanks verdriet koestert Yolanthe de mooie momenten met Wesley

De film, die pas een week bij Netflix te zien is, speelt zich grotendeels af op het zonnige eiland Ibiza. Juist dat 'vakantiegevoel' is fijn om naar te kijken zei actrice Bo Maerten eerder tegen het ANP. In hetzelfde gesprek gaf ze ook aan niet te durven zeggen of buitenlandse abonnees de film gingen kijken. "Ik hoop het wel heel erg. Hoe leuk dat een meisje van twaalf aan de andere kant van de wereld het ook kan zien", was haar antwoord. 

Haar tegenspeler Géza Weisz dacht wél dat de film wel een internationaal succes zou worden: "Als je ziet hoe goed F*ck de Liefde deel 1 het heeft gedaan wereldwijd, dan zie ik geen reden waarom het met tweede deel niet weer zou lukken."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Holly Mae Brood en Géza Weisz pakken hoofdrol in Netflix-film

In F*ck de Liefde 2 keert Lisa (Bo Maerten) gedesillusioneerd  terug naar Nederland nadat haar relatie met Jim (Thijs Römer) is stukgelopen. Daar komt ze op een nogal lompe manier erachter dat Kiki (Nienke Plas) gaat trouwen, maar natuurlijk niet voordat ze de ultieme vrijgezellenvakantie heeft gehad op Ibiza. Maar de vakantie loopt voor de vriendinnen compleet anders dan verwacht... 

Ondertussen heeft Said (Maurits Delchot) het voor de zoveelste keer verpest bij Bo (Yolanthe Cabau) en is voor haar de maat vol. Said doet er alles aan om haar terug te winnen, maar Bo lijkt te vallen voor een aantrekkelijke artiest. Cindy (Victoria Koblenko) is inmiddels hoogzwanger van Jack (Edwin Jonker) en kan niet wachten tot de baby er is. Maar Jack krijgt koudwatervrees en vlucht in de armen van een andere vrouw, Monica (Anouk Maas), die ook zwanger van hem raakt! Kortom: genoeg drama om een film mee te vullen.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Bo Maerten weer aan het werk na geboorte zoontje: 'Spannend maar heel leuk'

F*ck de Liefde 2 is te zien bij Netflix.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore