Ga naar de inhoud
Entertainment

Virgin River voegt drie nieuwe gezichten aan cast toe

Virgin River Beeld © Netflix

Nog een kleine twee maanden en dan kunnen we weer genieten van het vierde seizoen van de Netflix-hit 'Virgin River'. Natuurlijk zit de reeks wel vol oude bekenden, maar ook een aantal nieuwe gezichten maken hun opwachting.

In het vierde seizoen van Virgin River maken de fans kennis met Barbara Polland (Supernatural), Dan Payne (Stargate SG-1) en Tom Butler (Chesapeake Shores). Laatstgenoemde neemt de rol van Sam Sheridan, de vader van Jack, op zich. Barbara Polland speelt de rol van Melissa en de rol van Nate Brenner wordt gespeeld door Dan Payne. Meer details over deze twee rollen zijn nog niet bekendgemaakt, maar dat weerhoudt de fans er niet van te speculeren. Zo denken ze dat Melissa de moeder van Jack is.

Eerder werden ook al Lucia Waters, Mark Ghanimé en Kai Bradbury aan de cast toegevoegd. Mark Ghanimé zal te zien zijn als dokter Cameron Hayek. Kai Bradbury was eerder al te zien als de verloren kleinzoon van Doc en Lucia Waters gaan we zien als de nieuwe love interest van Preacher, Julia. Fun fact: Lucia en Colin, die we beter kennen als Preacher, zijn ook in het echte leven getrouwd!

Seizoen
Lees ook:
Seizoen 4 van Virgin River is er bíjna: op deze datum is het zover

Het nieuwe seizoen van Virgin River is vanaf 20 juli te zien bij Netflix en het wachten wordt beloond: het seizoen telt namelijk maar liefst twaalf afleveringen, in plaats van tien. Een vijfde seizoen is ook in aantocht, maar het zal waarschijnlijk nog wel even duren voordat 'ie bij de streamigdienst te zien zal zijn. Hoofdrolspeelster Alexandra Breckenridge, die Mel Monroe speelt, liet eerder weten dat er de opnames vertraagd zijn.

"Het zou leuk zijn om in de zomer in Vancouver te filmen in plaats van in de winter", liet de actrice via een livestream weten. "Om eerlijk te zijn, ik ben behoorlijk klaar met filmen in Vancouver in de winter (...) Het is echt koud. Helemaal als je buiten staat in sandalen en korte jurkjes, omdat het midden in de zomer hoort te zijn."

Nog
Lees ook:
Nog even geduld: vijfde seizoen Virgin River nu al vertraagd

Dat seizoen vijf van Virgin River nog even op zich laat wachten is geen enkel probleem, er is genoeg te bingen. Netflix komt dit jaar namelijk met maar liefst zeventig nieuwe series, films en specials.

Netflix kondigt maar liefst 70 nieuwe films, series en seizoenen aan

01:58