Ga naar de inhoud
Entertainment

Gordon op 'carnivoordieet': eet alleen nog dierlijke producten

Gordon Beeld © ANP

In zijn strijd tegen diabetes type 2 eet Gordon (53) momenteel alleen nog dierlijke producten. Op Instagram legt de naar Dubai geëmigreerde entertainer uit dat hij hoopt op deze manier eindelijk zijn bloedsuikerwaardes op een gezond niveau te krijgen.

"Het is wel even een dingetje, want ik ben dol op vegetarisch en ik ben de afgelopen jaren ook stukken minder vlees gaan eten"

De zanger zit momenteel op dag drie van wat hij het 'carnivoordieet' noemt. Als ontbijt nam hij donderdag steak met eieren, vertelt hij donderdag in een video. "Het is wel even een dingetje, want ik ben dol op vegetarisch en ik ben de afgelopen jaren ook stukken minder vlees gaan eten. Dit is dus volledig de andere kant op", vertelt Gordon.

Gordon
Lees ook:
Gordon legt uit hoe hij 11,5 kilo afviel: 'Ongelofelijk'

Gordon kreeg het advies van een bekende. En omdat hij naar eigen zeggen 'al ruim een jaar op een dood spoor zit' wat betreft de verbetering van zijn bloedsuikerwaarde, wilde hij deze manier van eten toch proberen. De zanger laat ook weten verder 'zo gezond als een vis' te zijn en door vrijwel dagelijks te sporten al zo'n 12 kilo te zijn afgevallen.

Gordon deelt geheim achter afvalrace: 'Rust, reinheid en regelmaat'

01:55
Gordon,
Lees ook:
Gordon, Anouk en déze BN'ers in nieuwe reeks Boerderij van Dorst
Bron: ANP/RTL Boulevard
Meer over