Entertainment

Advocaat Britney Spears haalt opnieuw uit naar vader Jamie

26 mei 2022 03:19 Aangepast: 26 mei 2022 10:02
Britney Spears Beeld © ANP

Mathew Rosengart, de advocaat van Britney Spears (40), heeft zich opnieuw behoorlijk negatief uitgelaten over Jamie Spears (69), de vader van de zangeres. Volgens Mathew probeert hij al een aantal maanden te ontkomen aan een getuigenis over zijn rol binnen het curatorschap van Britney, die hij bijna veertien jaar lang had. Dit meldt 'TMZ'.

"Hij kan zich niet eeuwig blijven verstoppen"

Volgens de advocaat had Jamie ermee ingestemd om een verklaring af te leggen, maar heeft hij dat tot op heden niet gedaan. Hij zou gezegd hebben alleen te willen getuigen in de plaats Kentwood in de Amerikaanse staat Louisiana, waar de familie Spears vandaan komt. De advocaat heeft verklaard het prima te vinden om daarheen te vliegen om een getuigenis af te nemen, maar vangt tot nu bot bij vader Spears.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Verloofde Britney Spears dankbaar voor steun na miskraam

"Spears is al maandenlang onbereikbaar en verbergt zich voor de autoriteiten. Hoewel hij heeft toegezegd te zullen getuigen, blijkt dat geenszins uit zijn gedrag. En daar is ook een goede reden voor: ik kan namelijk bewijzen dat hij een corrupt en bedenkelijk curatorschap leidde, waarvoor hij zich nu moet verantwoorden. Hij heeft zijn dochter bepaalde humanitaire rechten ontnomen en zichzelf bovendien verrijkt uit haar inkomsten. Daarnaast heeft hij andere personen betaald met geld dat voortkwam uit Britneys verdiensten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fans storen zich aan naaktfoto's Britney Spears: 'Ik haak hierbij af'

Mathew zegt bereid te zijn naar elke willekeurige stad in de Verenigde Staten te vliegen waar vader Spears ondervraagd kan worden. "Het maakt me niet uit waar ik heen moet zolang de waarheid maar boven tafel komt. Hij kan zich niet eeuwig blijven verstoppen."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore