Ga naar de inhoud
Entertainment

Ben Affleck en Jennifer Lopez zetten vaart achter huwelijk

Ben Affleck en Jennifer Lopez Beeld © ANP

Als het aan Ben Affleck (49) en Jennifer Lopez (52) ligt, stappen de twee nog liever vandaag dan morgen in het huwelijksbootje. Volgens bronnen rond het koppel willen ze niet langer wachten en elkaar zo snel mogelijk het jawoord geven. Dit meldt 'Entertainment Tonight'.

"Ze zijn zó verliefd en gek op elkaar, dat ze geen seconde meer willen verspillen"

"Ben en Jen zijn er helemaal klaar voor en kijken er naar uit om de rest van hun leven samen door te brengen met de kinderen die ze beide uit eerdere huwelijken hebben. Ze zijn zó verliefd en gek op elkaar, dat ze geen seconde meer willen verspillen. Ze zijn ook heel blij dat hun kinderen het goed met elkaar kunnen vinden, waardoor ze een samengesteld gezin vormen", aldus een insider.

Jennifer
Lees ook:
Jennifer Lopez' Netflix-docu in juni al te zien

Ben heeft samen met ex-vrouw Jennifer Garner dochters Violet (16) en Seraphina (13) en zoon Samuel (10). JLo deelt de 14-jarige tweeling Max met ex-man Marc Anthony. Alle kinderen zouden volgens bronnen een rol krijgen bij het aanstaande huwelijk van 'Bennifer'. "

Ben en Jen vinden het heel belangrijk om hun kinderen bij hun bruiloft te betrekken, omdat hun gezinnen hierdoor samensmelten. Daarom zijn ze ook al een poosje op zoek naar het perfecte huis in de omgeving van Los Angeles, waar ruimte is voor iedereen."

Spannende tijd breekt aan voor Bennifer: 'Ging hier vorige keer mis'

03:26
Jennifer
Lees ook:
Jennifer Lopez was naakt en op haar 'favoriete plek' tijdens aanzoek Ben Affleck