Entertainment

Heleen van Royen onthult: 'Vriendin had sperma Patrick Kluivert in vriezer'

25 mei 2022 22:41 Aangepast: 25 mei 2022 23:31
Heleen van Royen Beeld © SBS6 - Vandaag Inside 26-05-2022

In 'Vandaag Inside' doet Heleen van Royen (57) een boekje open over een vriendin van haar. Zij heeft lange tijd sperma van Patrick Kluivert (45) in haar vriezer bewaard.

"Zij voelde: dit heeft een waarde"

Het merkwaardige verhaal van de schrijfster begon toen het over Boris Becker ging. Hij heeft een buitenechtelijk kind. Die vrouw heeft, naar het schijnt, zijn zaad bewaard toen zij hem oraal heeft bevredigd. "Ik heb, of had, ook een vriendin die had het zaad van Patrick Kluivert in de vriezer." De mannen van Vandaag Inside proesten het uit. "Ze had het in een condoom en dat condoom had ze dichtgeknoopt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vandaag Inside vandaag terug op televisie na Derksen-rel

Heleen geeft een belangrijke les mee aan mannen die geen kinderwens hebben. "Dat is ook een tip voor mannen die bang zijn dat er nazaat komt die ze niet willen. Gooi het condoom zelf weg of hou het bij je en neem het mee. Zij had dat letterlijk in de vriezer liggen."

"Ik vroeg aan haar: 'Waarom eigenlijk?' Toen zei ze: 'Je weet maar nooit. Het is toch altijd handig.'" Heleen heeft geen sporenonderzoek gedaan of de sperma daadwerkelijk van Patrick was. "Ik kon het niet checken, maar er lag wel een condoom daar in de vriezer."

Johan Derksen schrikt van de anekdote. "Ik zou je eerlijk zeggen. Na dit verhaal laat ik me niet meer pijpen en met condoom doe ik het ook niet meer." Wilfred Genee vindt het ook raar. "Een absurd verhaal dit." Heleen vervolgt: "Zij voelde: dit heeft een waarde."

Wanneer de vriendin van Heleen het witte goud van de voetballer heeft verkregen, maakte ze niet bekend. "Het is niet recent, hè? Het is echt lang geleden." Volgens Heleen kent Patrick dit verhaal wel.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eva Jinek voelde zich machteloos na uitspraken Vandaag Inside

De temperatuur van een vriezer is te hoog voor het bewaren van dit soort lichaamssappen. "Ik hoor net dat het bij -196 graden bewaard moet worden, anders werkt het niet", zegt Wilfred die de informatie via zijn oortje binnenkreeg. 

Vandaag Inside is elke werkdag te zien rond de klok van 21.30 uur op SBS6. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore