Ga naar de inhoud
Entertainment

Vriendin onthult dat Isa Hoes weer verliefd is

Isa Hoes Beeld © ANP

Isa Hoes (54) heeft het liefdesgeluk weer gevonden als je haar vriendin en podcast co-host Medina Schuurman (52) mag geloven. In de tiende aflevering van 'Praktijk Isa en Medina' onthult ze het nieuws per ongeluk.

"Knip, knip, knip!"

Als Medina terugblikt op een bijna-ruzie aan de telefoon met Isa, die zich het moment niet herinnert, komt de aap uit de mouw. "Dat weet jij niet meer, hè?" vraagt Medina. "Luister, dat was die week dat jij een beetje hyper was, want ja, ze is een beetje verliefd..." Daarna klinkt het 'oohs' en 'aahs' als Medina doorheeft dat het publiek dit nieuws nog helemaal niet kent.

"Knip, knip, knip!" klinkt het. "Ohhhh", zeggen ze in koor. Isa: "Wat erg dit. Ga door." Waarop Medina vertelt dat Isa rood wordt, dus dat 'het waar is'. Isa vindt het maar gemeen, ondanks dat haar vriendin vertelt dat ze het goed bedoelt. 

Verder houden de dames snel hun mond over het onderwerp dat Isa graag (nog even) buiten de schijnwerpers houdt. Haar management wil desgevraagd het nieuws niet bevestigen.

Isa
Lees ook:
Isa Hoes doet al haar botox-geheimen uit de doeken

Isa is sinds haar 43ste weduwe. Haar man Antonie Kamerling overleed in 2010. Een paar jaar geleden onthulde ze in gesprek met tijdschrift JAN dat ze een turbulent liefdesleven had na het overlijden van Antonie. Zo genoot ze van een romance met een getrouwde man. "We hadden, naast dat mijn brein weer eens flink gekieteld werd, geweldige appseks en één waanzinnige vrijpartij die ik nooit zal vergeten."

Ook had Isa een relatie met een man die homoseksueel bleek te zijn en vond ze de liefde bij iemand die haar na de breuk stalkte. Zo wilde de ex niet stoppen met haar bellen. "Het ging niet uit, althans, ik wilde dat wel maar hij gaf niet op."

Isa
Lees ook:
Isa Hoes vertelt over onstuimig liefdesleven na dood Antonie