Ga naar de inhoud
Entertainment

Caitlyn Jenner niet welkom op bruiloft Kourtney en Travis

Beeld © Getty Images

Caitlyn Jenner (72) was niet uitgenodigd voor de bruiloft van Kourtney Kardashian Barker (43) en Travis Barker (46). Caitlyn, die jarenlang getrouwd was met Kourtneys moeder Kris (66), was na het feestelijke weekend niet terug te zien op de foto's. Nu blijkt dat ze niet was uitgenodigd, zo meldt entertainmentwebsite 'TMZ'.

Een bron dichtbij het pasgetrouwde stel zegt dat de newlyweds de ceremonie graag klein wilden houden. Ze hebben geen ruzie met Caitlyn, maar de band zou niet hecht genoeg zijn om haar uit te nodigen op het feest. Kourtney en Caitlyn spreken elkaar volgens de bron maar heel sporadisch.

Kourtney
Lees ook:
Kourtney Kardashian verandert achternaam op Instagram

Kourtney en Travis gaven elkaar vorige maand in Las Vegas zonder het benodigde papierwerk het jawoord. Twee weken geleden trouwden ze wel voor de wet in Santa Barbara en dit weekend was er een groot huwelijksfeest in het Italiaanse Portofino.

Nikkie Plessen vergelijkt thema huwelijk Kourtney Kardashian met The Addams Family

03:53
Beyoncé
Lees ook:
Beyoncé aanwezig in Italië voor bruiloft Kourtney Kardashian

Kourtney was tien jaar samen met Scott Disick, met wie ze zoons Mason (12) en Reign (7) en dochter Penelope (9) heeft, maar trad met hem nooit in het huwelijk. Travis is wel twee keer eerder getrouwd geweest: zijn eerste huwelijk met Melissa Kennedy duurde in 2002 maar negen maanden. De blink-182-drummer was van 2004 tot 2008 getrouwd met model Shanna Moakler, de moeder van zijn kinderen Landon (18) en Alabama (16).

Kourtney
Lees ook:
Kourtney Kardashian deelt trouwfoto's met Travis Barker