Ga naar de inhoud
Entertainment

Liam Payne en nieuwe vlam op de gevoelige plaat vastgelegd

Liam Payne Beeld © Getty Images

One Direction-zanger Liam Payne (28) is voor het eerst in het openbaar gespot met zijn nieuwe vriendin, het 24-jarige Amerikaanse model Aliana Mawla. Het koppel werd gefotografeerd in een aankomsthal op het vliegveld Heathrow in Londen.

Op foto's is te zien hoe de twee gearmd door de luchthaven lopen en na het ophalen van hun bagage worden opgehaald met een auto.

Liam was tot voor kort nog verloofd met het model Maya Henry. Ze zouden een maand geleden uit elkaar zijn gegaan. Maandag deelde een fanaccount al beelden waarop de zanger een vrouw knuffelt. Henry reageerde in de comments en zei: 'Ik hou van de fans maar stop alsjeblieft met mij foto's te sturen waarop mijn verloofde zich om een andere vrouw heeft gewikkeld. Dit ben ik niet en het is moeilijk genoeg om te weten dat dit is gebeurd zonder het te zien.'

Liam
Lees ook:
Liam Payne verbaast met nieuw accent: 'Hij klinkt Nederlands'

De exen kregen voor het eerst iets in 2018. In 2020 vroeg Liam Maya ten huwelijk, maar in het voorjaar van 2021 gingen de twee uit elkaar. "Ik ben gewoon niet zo goed in relaties", zei de zanger daar destijds over in een podcast. Een paar maanden later gaven ze hun romance een nieuwe kans maar de relatie strandde dus alsnog.

Liam had eerder een relatie met Cheryl Cole, met wie hij een nu 5-jarige zoon, Bear, heeft.

Liam
Lees ook:
Liam Payne en verloofde opnieuw uit elkaar