Entertainment

Janine uit BzV beleeft eerste echte dinnerdate met Sander

25 mei 2022 11:30
Janine en Sander uit Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Hun prille liefde heeft wat horten en stoten gekend, maar inmiddels zijn Janine en Sander uit 'Boer zoekt Vrouw' helemaal voor elkaar gevallen. De Limburgse schapenhoedster deelt nu een foto van haar allereerste uitje met haar vlam.

"Eerste keer samen de deur uit heeft even op zich laten wachten, maar dubbel en dik waard"

Janine kan het wel van de daken - of Limburgse heuvels - schreeuwen: ze heeft gekozen voor Sander en ze zijn helemaal gelukkig samen. Nu Boer zoekt Vrouw-kijkend Nederland heeft gezien hoe het voor Sander en Janine is afgelopen, hoeven ze hun relatie niet meer verborgen te houden en dat betekent dat ze er samen op uit kunnen. 'Eindelijk bevrijding. Eerste keer samen de deur uit heeft even op zich laten wachten, maar dubbel en dik waard.' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Janine uit BzV legt uit hoe zij en Sander weer bij elkaar kwamen

De tijd van gourmetten in het ouderlijk huis van Janine is voorbij; nu is het tijd voor een bord vol vlees in een restaurant. Uit de hashtags kunnen we bovendien opmaken dat Janine ook al een koosnaampje heeft voor de Fries: Sanny.

Hun eerste uitje heeft even op zich laten wachten en dat komt vooral door de grote afstand tussen Limburg en Friesland en de drukke agenda's van de tortelduifjes. Op de site van BzV zei Janine daar onlangs nog over dat ze elkaar het liefst elke week zien. "Maar dat gaat niet altijd door het werk. We moeten dat goed plannen. En als het mooi weer is, dan zijn er soms andere dingen te doen dan elkaar te zien."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

BzV-boer Rob is nog niet helemaal over Wendy heen

Net als Janine en Sander moesten ook Jouke en Karlijn hun relatie onder de pet houden. In de video hieronder vertellen ze welke capriolen ze allemaal hebben uitgehaald om dat voor elkaar te krijgen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

BzV-boer Hans nog steeds gelukkig met Annette: 'Zien elkaar ieder weekend'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore