Entertainment

Maurice en Eveline laten zich uit over Arjan in RTL Boulevard Reality Podcast

25 mei 2022 12:03 Aangepast: 01 juni 2022 13:23
RTL Boulevard Reality Podcast

De trouwringen vlogen je in het afgelopen seizoen van 'Married at First Sight' om de oren - evenals de scheidingen. Wat vindt kandidaat Maurice ervan dat zijn ex Arjan nu als BABS aan de slag gaat? En zien we seksuologe en expert Eveline Stallaart (40) volgend seizoen weer terug? Kiki Duren (30) vraagt het hun in de tweede aflevering van de 'RTL Boulevard Reality Podcast'.

Boeren zoeken hun grote liefde in Boer zoekt Vrouw, mensen duiken blind in een huwelijk in Married at First Sight, hete singles gaan compleet los in Ex on the Beach en in Love Island zoeken ze juist weer de serieuze liefde. Kortom, er gebeurt héél veel in reality-land. En daarom volgt Kiki Duren alles op de voet voor de RTL Boulevard Reality Podcast.

In alweer de tweede aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast hebben we het uitgebreid over Married at First Sight. Hoe worden de koppels aan elkaar gematcht? Komt er een nieuw seizoen? En hoe gaat het nu met Maurice? Je hoort het allemaal in de de tweede aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fabrizio heeft geen spijt van seks in De Bachelor: 'Er was aantrekkingskracht'

In de eerste aflevering van de RTL Boulevard Reality Podcast werd De Bachelor volledig onder de loep genomen. En met wie kan dat beter dan de Vlaamse Bachelor himself Fabrizio en de Nederlandse runner-up Maureen. Kiki voelde de twee aan de tand over hun avonturen, mislukte liefdespoging en zelfs de doodsbedreigingen die de kijkers hun kant opstuurden. Luister de aflevering hieronder terug:

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Arjan uit MAFS moest nieuwe relatie verbreken vanwege veiligheid vriend

Luister de RTL Boulevard Reality Podcast op SpotifyApple Podcasts en Google Podcasts.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore