Entertainment

Love Island-ster Niall vier jaar na deelname onherkenbaar

24 mei 2022 21:45 Aangepast: 24 mei 2022 21:46
Niall Aslam Beeld © ANP

Niall Aslam (27), bekend van zijn deelname aan 'Love Island UK', heeft een compleet nieuwe look. De reality-ster deed in 2018 mee aan het liefdesprogramma, maar besloot na 9 dagen te stoppen vanwege mentale problemen. Nu verschijnt hij met zijn blonde lokken, lange baard, en lange haar bijna onherkenbaar op zijn Instagram.

Niall heeft tijdens zijn deelname aan het programma last gehad van hallucinaties en achteraf is er zelfs een psychose gediagnosticeerd. Nu blijkt hij te kampen met autisme. Op Instagram deelt hij met zijn volgers hoe het is om met autisme te leven. “De waarheid is dat ik het soms moeilijk vind om altijd positief te praten over mijn ervaringen met autistisch zijn. Autistisch zijn is mijn hele leven een worsteling geweest. Toen ik 10 was, kreeg ik antidepressiva, school was vreselijk en verwarrend en er was weinig hulp of begrip.Toen ik ouder werd, schaamde ik me er vaak voor." Nu vindt de reality-ster het belangrijk om openhartig over mentale problemen te praten, om zo het taboe te doorbreken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-ster aangesproken op ongepaste kleding in vliegtuig

Niall heeft aan het vierde seizoen van Love Island UK meegedaan. Hoewel hij er eerst voor heeft gekozen om zich te koppelen aan Kendall Rae Knight, heeft Georgia Steel ook zijn aandacht weten te trekken. Jack Fincham en Dani Fryer hebben het vierde seizoen gewonnen, maar zijn niet meer samen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kelly uit Love Island betuigt spijt aan ex: 'Je stond op de tweede plek'

In ons eigen land komt er binnenkort een nieuw seizoen van Love Island aan! Deze zomer kun je op Videoland weer heerlijk genieten van alle liefdesperikelen en drama van de kandidaten. En dat is niet alles: je kunt je ook nog aanmelden voor het nieuwe seizoen. Het programma is namelijk nog op zoek naar mensen die mee willen doen. Dus ben jij single en op zoek naar de liefde van je leven? Heb jij zin in een spannend avontuur in een luxe villa in de zon? Kun je goed overweg met zonnebrand en knappe singles? Meld je dan aan via deze website. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore