Ga naar de inhoud
Entertainment

Yolanthe en Xess Xava op ziekenbezoek bij Sylvia Sneijder

Beeld © Instagram @yolanthecabau

Het is even schrikken voor de familie Sneijder als mater familias Sylvia met een longtumor wordt opgenomen in een ziekenhuis in Turkije. Inmiddels is de moeder van Wesley (37) terug in Nederland, waar ze verder onderzocht wordt. Voormalig schoondochter Yolanthe Cabau (37) en kleinzoon Xess Xava (6) zoeken haar op.

"Hou van jou oma"

Stukgelopen huwelijk of niet, Yolanthe en Sylvia zullen altijd verbonden met elkaar blijven door (klein)zoon Xess. Ze leven ongetwijfeld met haar en de familie mee nadat er longkanker geconstateerd wordt. Hoog tijd voor een bezoek aan het ziekenhuis, waar Yolanthe een korte video deelt van Xess die zijn oma een knuffel geeft. Daarbij schrijft de actrice 'hou van jou oma' en 'you've got this'. 

Moeder
Lees ook:
Moeder Wesley Sneijder opgenomen in ziekenhuis met tumor

Rodney Sneijder, zoon van Sylvia en broer van Wesley, liet vlak na de ziekenhuisopname in een reactie aan RTL Boulevard weten dat de familie zich is rot geschrokken. "We gaan door een hel heen. M'n moeder is een sterke vrouw en gaat knokken om erbovenop te komen." Ook laat Rodney namens de familie weten dat ze dankbaar zijn voor alle steunbetuigingen.

De afgelopen tijd ging het al niet goed met de gezondheid van Sylvia. Zo heeft ze last van benauwdheid en ademhalingsproblemen. Bij de dokter werd ze weggestuurd met de mededeling dat het bronchitis is. In werkelijkheid is er dus veel meer aan de hand. Nadat ze ondanks haar ademhalingsproblemen goedkeuring krijgt om toch naar Turkije te vliegen met een vriendin, verergeren de gezondheidsklachten zo erg dat Sylvia in het ziekenhuis belandt. 

Yolanthe
Lees ook:
Yolanthe moest grenzen leren aangeven: 'Ik was altijd zo vergevingsgezind'