Ga naar de inhoud
Entertainment

BzV-boer Rob is nog niet helemaal over Wendy heen

Boer Rob Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Voor veel boeren is het avontuur in 'Boer zoekt Vrouw' mooi afgelopen, maar het lukte niet iedereen om de ware te vinden. Zo strandde de prille liefde tussen boer Rob en Wendy. Dat hij hun 'breuk' nog niet volledig heeft verwerkt, onthult hij op de website van het programma.

"Dat lage zelfbeeld wordt meer bepaald door afwijzingen of teleurstellingen in de liefde"

De fruitteler stuurde Sonja en Silvia naar huis in de hoop om een toekomst op te bouwen met Wendy, maar het mocht niet baten. De 'duuzenden' vlinders die zij graag wil voelen als ze verliefd is, voelt ze niet voor Rob. Dat is voor de ietwat onzekere boer niet leuk om terug te zien op televisie.

"Dat lage zelfbeeld wordt meer bepaald door afwijzingen of teleurstellingen in de liefde. Daarom vind ik het lastig om mijzelf terug te zien, en de negatieve reacties op social media helpen natuurlijk ook niet mee", vertelt hij. "Maar gelukkig heb ik ook nu prachtige reacties en brieven gekregen van vrouwen die het juist heel mooi vonden dat ik zo mijn best deed. Dat is heel goed voor mijn zelfvertrouwen."

Boer
Lees ook:
Boer Rob pislink: 'Wilden een Geile Geert van me maken'

Uiteindelijk bleek Wendy dus niet de ware te zijn voor Rob en terugblikkend op het avontuur, denkt hij te weten waarom. "Als ik minder mijzelf had gegeven, had zij misschien minder de druk gevoeld en hadden we langer de tijd gehad om elkaar echt te leren kennen. Maar anderzijds stond ik altijd al 1-0 achter in mijn liefde voor Wendy, dus vraag ik me af of ze me ooit die kans had gegeven."

De boer staat inmiddels weer open voor een nieuwe liefde. "Ik heb altijd vertrouwen in de liefde gehad", vertelt hij. Maar eerst moet hij wat hij met Wendy had verwerken. Dat heeft Rob naar eigen zeggen nog niet helemaal gedaan. "Daar zit ik nu middenin en het heeft nog even tijd nodig. Maar ik heb zin om weer vooruit te kijken en verder te gaan. Ik heb prachtige brieven mogen ontvangen. Dat geeft een goed gevoel."

Sonja
Lees ook:
Sonja dacht dat boer Rob haar leuk vond in BzV

Boer Jouke heeft wel een liefde aan het avontuur overgehouden. Hij is zelfs al klaar voor de volgende stap met Karlijn. 

Boer Jouke wil nu al déze grote stap met Karlijn zetten

02:22