Entertainment

Beau nog steeds stapelgek op vrouw: 'We vullen elkaar goed aan'

24 mei 2022 14:33
Beeld © ANP

Met hun 22-jarige huwelijk zijn Beau van Erven Dorens (51) en zijn vrouw Selly Vermeijden een heuse uitzondering in showbizzland. In een interview met het 'AD' verklapt Beau hét geheim achter hun liefdesgeluk. Wat blijkt: ze zijn een soort yin en yang.

"Selly is is voor mij een enorm baken van rust"

Voor de opnames van zijn programma Race om de Ringen was Beau meerdere weken in Jordanië. Toen hij eindelijk weer thuis kwam, was hij naar eigen zeggen dolblij om Selly weer te zien. "Dan voel je gewoon: dit is mijn vrouw! Ik heb haar zó ontzettend gemist. De allerbelangrijkste."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beau van Erven Dorens noemt Yvon Jaspers 'pooier'

Op de vraag of zijn vrouw andersom ook zo enthousiast was om hem weer te zien, antwoordt Beau lachend: "Nou, mijn vrouw is best cool en collected. Dat bedoel ik niet gemeen. Wij passen echt heel goed bij elkaar. Natuurlijk was ze blij om me weer te zien. Maar ze klaagt ook wel eens dat ik zo lang ben weggeweest. En dat mag, want dat is ook zo. Het is best een drukke tijd geweest. Er wordt vaak gedacht dat je op vakantie gaat als je klaar bent met die talkshow. Nou nee, hoor, dat is echt niet het geval."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beau van Erven Dorens komt eind mei met trouwshow

Dat ze na al die jaren nog zo gelukkig zijn met elkaar, heeft volgens Beau vooral te maken met het feit dat ze zo goed bij elkaar passen. "We vullen elkaar ontzettend goed aan. We zijn dertig jaar bij elkaar, waarvan 22 jaar getrouwd. Selly is is voor mij een enorm baken van rust, terwijl ik voor haar - hopelijk - interessant ben, omdat ik elke keer weer nieuwe dingen verzin."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beau van Erven Dorens heeft het zwaar nu kinderen zijn uitgevlogen: 'Leeg in huis'

Nu bijna al hun zonen het huis uit zijn gegaan, zijn de twee ook wat meer op elkaar aangewezen. "Ik ben zo slecht in dat lege huis. De jongste van 16 is nog thuis, maar de anderen komen gelukkig ook regelmatig. Ik vind het moeilijk. Maar Selly en ik kunnen ook heel goed samen. Met z’n tweetjes leuke dingen doen. We houden van de natuur, fietsen, uit eten, naar de film, wandelen."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore