Entertainment

Shary-An en vriendin verwachten tweede kindje: 'Hart stroomt over'

24 mei 2022 11:30
Beeld © ANP

Shary-An Nivillac (30) en haar vriendin Nena Kreber krijgen er een tweede kindje bij. De zangeres, bekend van 'The voice of Holland' maar ook van haar deelname aan 'Expeditie Robinson', laat op Instagram weten dat er binnenkort een broertje of zusje voor dochter Billie bij komt.

"Samen met jullie wil ik groeien, samen met jullie wil ik zijn"

Op een foto is te zien hoe het gezinnetje blij poseert voor de camera. Waar het vorige keer Nena was die hun kindje droeg, is het deze keer Shary-An die trots haar babybuik toont. 'Samen met jullie wil ik groeien, samen met jullie wil ik zijn. We leven momenteel in zo'n bijzondere tijd, mijn hart stroomt over bij het idee dat we dalijk met z’n vieren zijn.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Shary-An toont gezicht dochtertje bewust niet op social media

Shary-An en Nena werden in 2021 voor het eerst ouders toen dochtertje Billie werd geboren. De twee zijn al zo’n zeven jaar samen en leerden elkaar kennen in een restaurant waar Nena werkte en Shary-An een bijbaantje had.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Shary-An slaat nieuw pad in met Nederlandstalig nummer

De zangeres vertelde eerder al tegenover het AD dat ze al jaren een kinderwens heeft. "Mijn lijf zegt het. Ik wil er twee, dat zou perfect zijn. Maar Nena is pas 23. Hoe we het aanpakken, ik heb nog geen idee. Als het kind later wil weten wie de vader is, prima, maar de opvoeding doe ik met Nena."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuwe presentatieklus voor Shary-An: Expeditie Ondergronds

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore