Entertainment

Catherine Keyl gevallen over boodschappentas: 'Bloedde enorm'

23 mei 2022 13:31
Catherine Keyl Beeld © ANP

Na jarenlang vrijwel onzichtbaar te zijn geweest, was Catherine Keyl (75) recent veel te zien op de nationale kijkbuis. Maar wie goed op heeft gelet, heeft gemerkt dat de tv-dino de laatste tijd weer wat minder in beeld. Dat heeft uiteraard een reden. Catherine is namelijk ongelukkig ten val gekomen, vertelt ze aan 'Story'.

"Ik struikelde en voor ik het wist lag ik voorover op de trap"

Catherine is momenteel herstellende van een wond aan haar hoofd, een gekneusd borstbeen én een gebroken rib. Behoorlijke pech dus voor Catherine. "Ik ben in huis gevallen, heel stom over mijn eigen boodschappentas."

Het gebeurde een dag voor Koningsdag. "Ik wilde de boodschappentas naar boven dragen, maar was vergeten dat er een megadoos met wasverzachter in zat. Ik struikelde en voor ik het wist lag ik voorover op de trap."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Catherine Keyl werkt aan nieuwe talkshow

De presentatrice bloedde behoorlijk door de wond op haar voorhoofd. En bij haar borst voelde ze veel pijn. "Ik belde mijn buurman en hij hielp me letterlijk en figuurlijk weer overeind."

Twee dagen later bracht Catherine pas een bezoekje aan de dokter, die haar toen streng toesprak. "Want wat blijkt: boven de veertig moet je bij een val op je hoofd binnen 48 uur een scan krijgen. Om te kijken of je bijvoorbeeld niet door een TIA bent getroffen. Dat wist ik niet."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Catherine Keyl: 'Mannen moeten elkaar aanspreken op wangedrag'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore