Entertainment

Nederland wil meer Evert en Maud uit BzV: 'Eerst in rust genieten'

23 mei 2022 12:54
Boer Evert en Maud tijdens de reünie van 'Boer zoekt Vrouw' Beeld © KRONCRV/NPO

Aan het begin van de laatste reeks 'Boer zoekt Vrouw' leek het erop dat deelneemster Maud in de irritatiezone van vrijwel heel Nederland zat. Dat sloeg gelukkig totaal om en inmiddels hebben de drie miljoen kijkers haar omarmd, meer dan wie ook uit het meest recente seizoen. Nederland vraagt, smeekt en bidt om 'meer' Maud. Maar krijgen ze dat ook? Daar geven Maud en Evert nu zelf antwoord op.

"Voorlopig gaan we even in alle rust genieten van elkaar"

Op de website van Boer zoekt Vrouw geven Maud en Evert antwoord op een aantal vragen die gesteld zijn door kijkers. Eén van hen vraagt of er alsjeblieft meer vlogs van Maud kunnen komen. "Wat leuk om te horen", reageert Maud daarop. Maar dan komt er al snel 'slecht' nieuws voor haar grootste fans.

Maud maakt duidelijk dat ze de vlogs eigenlijk speciaal en alleen heeft gedaan voor de reünie-aflevering. "Ik vond het zelf heel leuk om te doen en in de woonkamer werd heel hard gelachen. Maar voorlopig gaan we even in alle rust genieten van elkaar", luidt haar respons.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Ik zit te gieren op de bank, mag Maud een eigen reallifesoap?'

Ook Evert lijkt vooralsnog niet geïnteresseerd te zijn om meer te delen van zijn leven (met Maud). Op de vraag of het stel een Instagram-kanaal gaat beginnen, antwoordt hij resoluut: "Nou, ik ben niet zo fotogeniek en ik ben daar ook veel te druk voor."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Boer Evert en Maud onthullen relatiestatus in finale Boer zoekt Vrouw

Voor nu genieten Maud en Evert, het liefst in alle rust, van het leven op de boerderij. Zij helpt hem vooral mee met het melken van de koeien. "Elke ochtend en elke avond. Dat vindt ze heel leuk om te doen." Maud vindt het namelijk 'heerlijk' om bij de koeien te zijn, laat ze weten. "Om tussen ze in te lopen en om ze te observeren. Ik heb nu de zorg over een veel te vroeg geboren kalfje. Ik heb haar Catootje genoemd. Ze is echt heel klein en lijkt een beetje op een geitje. Ook was er laatst een zieke koe en ik vind het dan mooi om die extra aandacht te geven."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore