Entertainment

Hier zijn de Van Rossems krijgt extra aflevering als eerbetoon aan Sis

23 mei 2022 12:41 Aangepast: 23 mei 2022 12:42
Beeld © ANP

Als eerbetoon aan Sis van Rossem, krijgt 'Hier zijn de Van Rossems' een extra aflevering. Dit heeft de familie van de op 4 mei overleden kunsthistoricus in samenspraak met de NTR en Skyhigh TV besloten.

Sis en haar broers Maarten en Vincent waren net begonnen aan de opnames van een nieuwe reeks Hier zijn de Van Rossems, toen Mary (zoals Sis eigenlijk heet) onverwacht overleed. De familie streek voor de nieuwe opnames neer in Zierikzee, waar ze onder meer het Stadhuismuseum bezochten, de Dikke Toren onder de loep namen en de Zeelandbrug bewandelden. Ook reisden ze af naar het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. En dat krijgen kijkers dus allemaal nog als extra te zien, als eerbetoon aan Sis.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Maarten van Rossem heeft overlijden zus totaal niet zien aankomen

Sis van Rossem overleed op 77-jarige leeftijd na een val in haar woning. "Sis is na haar val vrij snel in een coma geraakt. En daar is ze nooit meer uitgekomen. Ik moet nog wennen aan het feit dat ze er niet meer is", liet Maarten van Rossem een paar dagen na haar overlijden weten. 

De extra aflevering van Hier zijn de Van Rossems is op zaterdag 28 mei om 20.40 uur te zien op NPO 2, aansluitend op de reguliere uitzending.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore